Pro osobní vyzvednutí objednávek nezapomeňte prosím vybrat termín v sekci doprava! Na tento termín Vám bude zakázka připravena v provozovně MEDUŇKA, pekařství - perníkářství v Liberci 1! Pokud není uvedeno, pište prosím Vaše přání do poznámky k objednávce!
Kód: 13088591 | Značka: MEDUŇKA, pekařství - perníkářství

Medový perník VÝSLUŽKA 50 g - 25 ks Medový perník. Ruční práce. Handicraft.

1 125 Kč / sada
na objednávku

25 ks svátečně balených plněných medových perníků ve tvaru obdélníčku velikosti 7 x 6,5 x 3 cm. Plněno ovocnou směsí ze 3 druhů ovoce a decentně zdobeno kvítky cukrovou polevou. Ve středu perníku pražená kalifornská mandle. Baleno průsvitný PP sáček, bílá taftová stuha, etiketa výrobce na zadní straně. Minimální trvanlivost 6 měsíců od data výroby. Trvanlivé pečivo - perník. Ruční práce. Vyrobeno v ČR   

Sváteční výslužka! Svatební nebo velikonoční (i jiná) výslužka rozhodně potěší každého a ukáže, jak skvělí hostitelé jste!

Měkký perník bez konzervantů, barviv, přidaného tuku a soli má vyšší obsah včelího medu v korpusu (až 22% obj.hm.)!

 Aktuálně: na objednávku 3-5 týdnů!

Na zadní stranu je možné za příplatek nalepit bílou etiketu (cca 9 x 3 cm) s Vaším textem! Na dotaz.

Kategorie: ZDOBENÝ PERNÍK
Záruka: 6 měsíců od data výroby
Hmotnost: 1.25 kg

Medový perník ve tvaru obdélníčku velikosti 7 x 6,5 x 3 cm. Plněný ovocnou směsí ze 3 druhů ovoce a decentně zdobený kvítky cukrovou polevou. Ve středu perníku pražená kalifornská mandle. 

Baleno průsvitný PP sáček, bílá taftová stuha, etiketa výrobce na zadní straně.

Minimální trvanlivost 6 měsíců od data výroby.    

Měkký perník bez konzervantů, barviv, přidaného tuku a soli má vyšší obsah včelího medu v korpusu (až 22% obj.hm.)!

 

Skladování: 22 st. C 

Termostabilní.

Jiné: Medový korpus při vyšší vzdušné vlhkosti ( 50 -70%) a uvedené min. teplotě měkne a vláční

 

Na zadní stranu je možné za příplatek nalepit bílou etiketu (cca 9 x 3 cm) s Vaším textem! Na dotaz.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: