Hodnocení obchodu

5,0 86 hodnocení
Přidat hodnocení
5
83x
4
2x
3
1x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
M Avatar autora Milada | 25.7.2022
Koláčky i perníčky naprosto luxusní, perníčky krásně nazdobené. Všichni byli spokojeni a všem chutnalo! Doporučuji
MN Avatar autora Magdaléna Nováková | 22.7.2022
Výborné svatební koláčky.
PB Avatar autora Petra Brunclíková | 15.7.2022
Nejlepší perníčky ever! Jiné už opravdu zkoušet nebudu. Vždy jen z Meduňky!
RS Avatar autora Radka Severová | 4.7.2022
Děkuji za bezproblémový obchod, všichni byli příjemní, vyzvednutí na tržnici za Fórem. Dostala jsem to, co jsem očekávala, koláčky chutnaly, srdíčka byla krásná, vkusně zabalená:) Doporučuji!
BC Avatar autora Beata Ceéová | 26.6.2022
Vše bylo v pořádku. Perníčky byli úžasné.
AO Avatar autora Alexandra Orságová | 2.6.2022
velmi spokojená
VD Avatar autora Veronika Dorinská | 31.5.2022
Byli jsme spokojeni.
O Avatar autora Ondřej | 26.5.2022
AK Avatar autora Alena Kadlecová | 12.5.2022
Maximální spokojenost, doporučuji všem.
TZ Avatar autora Tatiana Zemanová | 4.5.2022
Boli sme veľmi spokojní. Srdiečka boli nádherné a ešte aj veľmi chutné. Všetkým na svadbe sa moc páčili. Ďakujeme.
KH Avatar autora Karla Hošková | 4.5.2022
S obchodem Meduňka jsem spokojená moc moc moc. Zboží bylo vždy kvalitní, bylo krásně zabaleno, krásně vypadalo na pohled a chutnalo úžasně. Velká pochvala a Meduňce přeju hodně dalších úspěchů:-)
AK Avatar autora Alena Kopáčková | 24.4.2022
S obchodem Meduňka jsem spokojena velice, myslím, že více už by to ani nešlo. Nakupuji zde pravidelně, vše, co jsem zatím zakoupila, bylo kvalitní a navíc krásně vypadalo, bylo pečlivě zabaleno, takže ani při větším nákupu najednou nedošlo k žádnému poškození. Mohu doporučit, takových výrobců, kde můžete na vlastní oči vidět, v jakých rukách (a hlavách!) věc vzniká, je dnes opravdu málo.
D Avatar autora daniela | 17.1.2022
Děkuji - bezlepkové a chutné perníčky velice potěší. V krámku jsme vždy mile obslouženi :)
H Avatar autora Hana | 15.1.2022
Všichni v obchodě jsou milí a vstřícní a perníčky jsou ty úplně nejlepší na světě!
T Avatar autora Tereza | 14.1.2022
Jsem velmi spokojená, perníčky jsou výborné :)
BT Avatar autora Božena Taišlová | 9.12.2021
Jsem velmi spokojená. Kvalita perníčků je vynikající, jsou velice pěkné i chutné. Kladně hodnotím též způsob zabalení objednávky. Obchod je spolehlivý.
IF Avatar autora IVA FELTLOVÁ | 5.11.2021
Jsem velmi spokojená s kvalitou perníčků i s komunikací obchodu. Moc děkuji za výrobky, které jsou vynikající a nedají se jinde koupit než u vás.
E Avatar autora Eva | 23.9.2021
Perníčky i koláčky jsou vynikající a služby také. Moc děkuji a přeji mnoho úspěchů.
R Avatar autora ROMANA | 17.9.2021
Jsem moc spokojená s perníčky jsou vynikající.
P Avatar autora Petra | 11.8.2021
Výborné perníčky jako pozornost pro svatebčany.

Stránka 1 z 5 , položek celkem: 86