Hodnocení obchodu

4,9 66 hodnocení
Přidat hodnocení
5
63x
4
2x
3
1x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
M Avatar autora MN | 10.7.2021
Výborné svatební koláčky.
HS Avatar autora Hana Sejkorová | 28.6.2021
Velmi spokojena. Perníčky milují i naše děti. Nestane se, že by perníček odložili a že by jim nechutnal. Moc se mi líbí složení perníčků s velkým podílem medu a malým podílem tuku. Chuťově nemají chybu.
Avatar autora Petr Štábl | 28.4.2021
Jsem velice spokojen a těším se na další spolupráci
LB Avatar autora Lenka Burdová | 23.4.2021
Velmi chutné a kvalitní zboží, skvělá komunikace s obchodem.
AK Avatar autora Alena Kopáčková | 12.4.2021
Spokojena jsem naprosto, nedovedu si představit, že by někdo mohl Meduňku v něčem předstihnout, a to jak ve kvalitě výrobků včetně dokonalého zabalení, tak ve vztahu k zákazníkovi. Nakupuji zde pravidelně a nikdy se nevyskytlo nic, co by se dalo vytknout.
Avatar autora | 11.4.2021
Krásně zdobené. Ale těsto příliš suché. Za chvíli bylo tvrdé. A v barvach bylo plno eček a je to pro děti.
Avatar autora (Administrátor) 23.7.2021
Hezký dobrý den vážená zákaznice! Děkujeme, že jste si udělala čas na hodnocení našich výrobků a služeb. Velice nás mrzí, že jste nebyla s výrobky spokojena. Zákazník má samozřejmě možnost si u nás objednat perníčky i bez přidaných potravinářských barviv, stačí nás na toto přání upozornit v objednávce nebo zvolit přímo výrobky skladem zdobené cukrářskou bílou nebo kakaovou polevou. Konzultantka na e-shopu je připravena zodpovědět na všechny dotazy k případné objednávce. Ani v odborných kruzích nelze jednoznačně říci, že potravinářská barviva jsou zdraví škodlivá. Nemáme pro to dostatek důkazů. Nicméně u některých lidí mohou vyvolat alergické reakce a u citlivých dětí pak hyperaktivitu. I ze strany zákazníka je tedy potřeba postupovat individuálně. Všechny perníky dodáváme poloměkké až měkké (pouze speciální skládané a 3D výrobky by se příliš změklé nedaly zdobit a zasílat) a samozřejmě záleží na dalším skladování. Skladované v suchu a chladu mohou být tužší, ale rozbalené perníkové výrobky při skladování při vyšší vzdušné vlhkosti a běžné pokojové teplotě dále měknou a vláční. Toto platí samozřejmě pouze pro perníky s vyšším obsahem včelího medu z naší výroby nikoliv obecně pro průmyslově vyráběný perník nebo tzv. domácí perníčky s vyšším obsahem přidaného tuku. Přejeme příjemné jarní dny a hodně zdraví a radosti a ještě jednou děkujeme za Vaše hodnocení.
V Avatar autora Vaníčková | 3.4.2021
Velmi spokojena. Naprosto dokonalá pekařská/cukrářská práce, perfektní zabalení i doručení. Děkuji!!!
J Avatar autora Jaroslava | 3.4.2021
Spolehlivost, výrobky chutné.
ZP Avatar autora Zuzana Pokorná | 2.4.2021
Nakupovala jsem podruhé a byla jsem opět spokojená. Výrobky byly precizně zabaleny, vzhledově nádhera a ta chuť! Určitě to nebyl poslední nákup, protože ta chuť je návyková. :)
Avatar autora | 1.4.2021
+ Perníčky výborné
+ Rychlé jednání
- nevýhody žádné

Avatar autora | 30.3.2021
Obchod znám a jsem stálá zákaznice. Kupuji zde Vánoční a Velikonoční perníčky už několik let, což samo o sobě je tou nejlepší vizitkou.
Avatar autora | 24.3.2021
Kvalita, rychlost dodání
Avatar autora | 16.3.2021
+ Vysoká profesionalita a kvalita výrobků, osobní přístup k zákazníkovi.

Nakupuji zde léta, Meduňka má neuvěřitelně rozsáhlý sortiment kvalitních výrobků a vždy překvapí i něčím novým. Vánoce, velikonoce a další rodinné svátky si bez voňavých produktů z Meduňky už nedovedu představit.
IB Avatar autora Irena Brožíková | 29.1.2021
Velmi!Výborné cukroví!Jako od babičky!A čerstvé!Velmi chválím!
JN Avatar autora Jana Novotná | 14.1.2021
Velmi spokojená. Jistě jsem nenakoupila naposledy.
RV Avatar autora Renáta Vernerová | 14.1.2021
Luxusní vosí hnízda i ostatní pečivo. Budu objednávat zde.
JN Avatar autora jarmila novotná | 14.1.2021
Objednávka cukroví na Vánoce proběhla v pořádku a vyšli mi vstříc i s jinou dopravou. Děkuji za vstřícnost a ochotu.
AF Avatar autora Anna Filipova | 14.1.2021
Vyborne cukrovi,testo i sluzby. Prijemni majitele. Dekuji
HK Avatar autora Hana Kovářová | 13.1.2021
VELICE SPOKOJENI,VÝBORNÉ VÁNOČNÍ PEČIVO,CHVÁLÍME CHVÁLÍME,CHVÁLÍME,DOPORUČUJEME VŠEM.
PH Avatar autora Petra Hořáková | 13.1.2021
S cukrovím jsem byla velmi spokojená- moc dobré

Stránka 1 z 4 , položek celkem: 66

 

 


Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.