Hodnocení obchodu

4,9 78 hodnocení
Přidat hodnocení
5
75x
4
2x
3
1x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
AK Avatar autora Alena Kadlecová | 12.5.2022
Maximální spokojenost, doporučuji všem.
TZ Avatar autora Tatiana Zemanová | 4.5.2022
Boli sme veľmi spokojní. Srdiečka boli nádherné a ešte aj veľmi chutné. Všetkým na svadbe sa moc páčili. Ďakujeme.
KH Avatar autora Karla Hošková | 4.5.2022
S obchodem Meduňka jsem spokojená moc moc moc. Zboží bylo vždy kvalitní, bylo krásně zabaleno, krásně vypadalo na pohled a chutnalo úžasně. Velká pochvala a Meduňce přeju hodně dalších úspěchů:-)
AK Avatar autora Alena Kopáčková | 24.4.2022
S obchodem Meduňka jsem spokojena velice, myslím, že více už by to ani nešlo. Nakupuji zde pravidelně, vše, co jsem zatím zakoupila, bylo kvalitní a navíc krásně vypadalo, bylo pečlivě zabaleno, takže ani při větším nákupu najednou nedošlo k žádnému poškození. Mohu doporučit, takových výrobců, kde můžete na vlastní oči vidět, v jakých rukách (a hlavách!) věc vzniká, je dnes opravdu málo.
D Avatar autora daniela | 17.1.2022
Děkuji - bezlepkové a chutné perníčky velice potěší. V krámku jsme vždy mile obslouženi :)
H Avatar autora Hana | 15.1.2022
Všichni v obchodě jsou milí a vstřícní a perníčky jsou ty úplně nejlepší na světě!
T Avatar autora Tereza | 14.1.2022
Jsem velmi spokojená, perníčky jsou výborné :)
BT Avatar autora Božena Taišlová | 9.12.2021
Jsem velmi spokojená. Kvalita perníčků je vynikající, jsou velice pěkné i chutné. Kladně hodnotím též způsob zabalení objednávky. Obchod je spolehlivý.
IF Avatar autora IVA FELTLOVÁ | 5.11.2021
Jsem velmi spokojená s kvalitou perníčků i s komunikací obchodu. Moc děkuji za výrobky, které jsou vynikající a nedají se jinde koupit než u vás.
E Avatar autora Eva | 23.9.2021
Perníčky i koláčky jsou vynikající a služby také. Moc děkuji a přeji mnoho úspěchů.
R Avatar autora ROMANA | 17.9.2021
Jsem moc spokojená s perníčky jsou vynikající.
P Avatar autora Petra | 11.8.2021
Výborné perníčky jako pozornost pro svatebčany.
M Avatar autora MN | 10.7.2021
Výborné svatební koláčky.
HS Avatar autora Hana Sejkorová | 28.6.2021
Velmi spokojena. Perníčky milují i naše děti. Nestane se, že by perníček odložili a že by jim nechutnal. Moc se mi líbí složení perníčků s velkým podílem medu a malým podílem tuku. Chuťově nemají chybu.
Avatar autora Petr Štábl | 28.4.2021
Jsem velice spokojen a těším se na další spolupráci
LB Avatar autora Lenka Burdová | 23.4.2021
Velmi chutné a kvalitní zboží, skvělá komunikace s obchodem.
AK Avatar autora Alena Kopáčková | 12.4.2021
Spokojena jsem naprosto, nedovedu si představit, že by někdo mohl Meduňku v něčem předstihnout, a to jak ve kvalitě výrobků včetně dokonalého zabalení, tak ve vztahu k zákazníkovi. Nakupuji zde pravidelně a nikdy se nevyskytlo nic, co by se dalo vytknout.
Avatar autora | 11.4.2021
Krásně zdobené. Ale těsto příliš suché. Za chvíli bylo tvrdé. A v barvach bylo plno eček a je to pro děti.
Avatar autora (Administrátor) 19.5.2022
Hezký dobrý den vážená zákaznice! Děkujeme, že jste si udělala čas na hodnocení našich výrobků a služeb. Velice nás mrzí, že jste nebyla s výrobky spokojena. Zákazník má samozřejmě možnost si u nás objednat perníčky i bez přidaných potravinářských barviv, stačí nás na toto přání upozornit v objednávce nebo zvolit přímo výrobky skladem zdobené cukrářskou bílou nebo kakaovou polevou. Konzultantka na e-shopu je připravena zodpovědět na všechny dotazy k případné objednávce. Ani v odborných kruzích nelze jednoznačně říci, že potravinářská barviva jsou zdraví škodlivá. Nemáme pro to dostatek důkazů. Nicméně u některých lidí mohou vyvolat alergické reakce a u citlivých dětí pak hyperaktivitu. I ze strany zákazníka je tedy potřeba postupovat individuálně. Všechny perníky dodáváme poloměkké až měkké (pouze speciální skládané a 3D výrobky by se příliš změklé nedaly zdobit a zasílat) a samozřejmě záleží na dalším skladování. Skladované v suchu a chladu mohou být tužší, ale rozbalené perníkové výrobky při skladování při vyšší vzdušné vlhkosti a běžné pokojové teplotě dále měknou a vláční. Toto platí samozřejmě pouze pro perníky s vyšším obsahem včelího medu z naší výroby nikoliv obecně pro průmyslově vyráběný perník nebo tzv. domácí perníčky s vyšším obsahem přidaného tuku. Přejeme příjemné jarní dny a hodně zdraví a radosti a ještě jednou děkujeme za Vaše hodnocení.
V Avatar autora Vaníčková | 3.4.2021
Velmi spokojena. Naprosto dokonalá pekařská/cukrářská práce, perfektní zabalení i doručení. Děkuji!!!
J Avatar autora Jaroslava | 3.4.2021
Spolehlivost, výrobky chutné.

Stránka 1 z 4 , položek celkem: 78