Pro osobní vyzvednutí objednávek nezapomeňte prosím vybrat termín v sekci doprava! Na tento termín Vám bude zakázka připravena v provozovně MEDUŇKA, pekařství - perníkářství v Liberci 1! Pokud není uvedeno, pište prosím Vaše přání do poznámky k objednávce!
Kód: 2985/MED | Značka: MEDUŇKA, pekařství - perníkářství

Medvědí tlapky s kakaem Van Houten 160 g Jemné pečivo. Vánoční cukroví.

Vánoční cukroví. Máslo, mletá lísková jádra a především prvotřídní kakao Van Houten s obsahem 21% kakaového másla! To je hlavní podstata tohoto tradičního výtečného cukroví našich babiček! Kvalitní suroviny spojené s řemeslným umem a precizností při ručním zpracování. V praktické zavírací krabičce je uloženo cca 12 ks tlapek klasické velikosti cca  7 x 4 x 1,5 cm. Minimální trvanlivost: 90 dnů od data výroby. Ruční práce. Vyrobeno v ČR 

Medvědí tlapky (pracny) s lískovými jádry a kakaem Van Houten! Máslové! Praktické balení! 

Včela grafikaAktuálně: na objednávku Vánoce 2023!

stažený soubor V nabídce také jako mini- cukroví! Přejete si necukrované? I taková přání Vám plníme!

Kategorie: VÁNOCE 2023: na objednávku!
Záruka: 90 dnů od data výroby

Zvolte variantu

Obchodní název: Medvědí tlapky - cukrované, obalované
na objednávku | 2985/MED
165 Kč
Obchodní název: Medvědí tlapky - necukrované
na objednávku | 2985/MED2
165 Kč

Máslo, mletá lísková jádra a především prvotřídní kakao Van Houten s obsahem 21% kakaového másla! To je hlavní podstata tohoto tradičního výtečného cukroví našich babiček! 

Kvalitní suroviny spojené s řemeslným umem a precizností při ručním zpracování.

V praktické zavírací krabičce je uloženo cca 12 ks tlapek klasické velikosti cca  7 x 4 x 1,5 cm.

Minimální trvanlivost: 90 dnů od data výroby 

Medvědí tlapky (pracny) s lískovými jádry a kakaem Van Houten! Máslové! Praktické balení! 

Složení výrobku: pšeničná mouka, máslo, cukr, lískové ořechy, kakao Van Houten (kakaový prášek, regulátor kyselosti E501), mletá skořice, mletý hřebíček. 

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: