Ořechový zajíc 200 g Jemné pečivo ze šlehaných hmot.

Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení 0 hodnocení
 

Ořechový zajíc 200 g  Jemné pečivo ze šlehaných hmot. Ořechový zajíc 200 g  Jemné pečivo ze šlehaných hmot. Ořechový zajíc 200 g  Jemné pečivo ze šlehaných hmot. Ořechový zajíc 200 g  Jemné pečivo ze šlehaných hmot. Ořechový zajíc 200 g  Jemné pečivo ze šlehaných hmot. Ořechový zajíc 200 g  Jemné pečivo ze šlehaných hmot. Ořechový zajíc 200 g  Jemné pečivo ze šlehaných hmot. Ořechový zajíc 200 g  Jemné pečivo ze šlehaných hmot. Ořechový zajíc 200 g  Jemné pečivo ze šlehaných hmot. Ořechový zajíc 200 g  Jemné pečivo ze šlehaných hmot. Ořechový zajíc 200 g  Jemné pečivo ze šlehaných hmot. Ořechový zajíc 200 g  Jemné pečivo ze šlehaných hmot.

 

Cukrářský výrobek 3D z pevnějšího třeného ořechového těsta, s taftovou mašlí kolem krku, decentně zdobený bílkovou cukrovou a kakaovou polevou (oko, "čumáček", noha). Bez polevy. Může být lehounce pocukrovaný. Okolo krku může být umístěna jedlá etiketa (oplatek) na zlaté niti.  Velikost výrobku cca 17 x 11 x 7 cm. 

Použité ořechy a tuk: vlašská jádra mletá (12% obj.hm.) a máslo 1.jakosti. Baleno PP sáček a bublinková fólie. Na spodním dílu etiketa. Minimální trvanlivost 12 dnů od data výroby. 

Výrobek je možné odesílat pouze v předem stanovených termínech termínech, stejně jako Mazanečky cukrářské 300 g. Pro rok 2019 bude upřesněno.  Výrobky není možné zasílat dobírkou, akceptujeme pouze platbu předem.  

Dostupnost Připravujeme.....
Cena 85 Kč
Počet (ks)

   

Kód produktu 9355499
Značka MEDUŇKA, pekařství - perníkářství
Kategorie Zdobený medový perník
Záruka 12 dnů
 

Gingerbread-Men-48Pozn. Korpus výrobku není tzv. "piškotově nadýchaný", konzistencí a chutí připomíná spíše nostalgické dorty našich babiček.  Doporučujeme krájet tenké plátky a podávat s kopečkem šlehačky a dobrou kávou!

Hmotnost 0.2 kg

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat hodnocení

 
 

Přihlášení

Nemůžete vyplnit toto pole
 

Nákupní košík

Položky:
Cena:
0
0 Kč

Kontakt

 
 


Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.